/    /  Vriend worden
De mogelijkheden

Vriend worden .

Niet alleen de inwoners maar ook de lokale ondernemers dragen de Kerstboom een zeer warm hart toe. Zo krijgen we actieve en financiële steun van de Baronie en daarnaast groeit het lijstje sponsors en vrienden van de Kerstboom nog ieder jaar. Dit zijn de 58 bedrijven die op dit moment al “vriend van de Kerstboom” zijn.

Wilt u ook behoren tot de vriendenclub van de Kerstboom, neemt u dan contact op met ons of meld u nu aan via jaap@degrootstekerstboom.nl.

Vrienden

vanaf
250
  • Met 2 personen Borrel op 100 meter hoogte in de kerstboom
  • Met 2 personen VIP gast tijdens het spectaculaire ontstekingsfeest
  • U staat met uw bedrijfsnaam vermeld op onze website
  • Uw bedrijfsnaam wordt vermeld op onze Facebookpagina
  • Uw bedrijfsnaam wordt vermeld op het scherm tijdens het openingsevenement
  • U mag 150% van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting, omdat De Stichting de status van culturele ANBI heeft
Vrienden van vorige jaren

Vrienden van Stichting Kerstboom .

De mogelijkheden

Sponsorpakketten .

Er zijn diverse sponsorpakketten beschikbaar. Via De Grootste Kerstboom genereert u veel exposure bij een groot publiek, ontmoet u collega ondernemers en heeft u de gelegenheid uw klanten en/of personeel eens in een unieke omgeving te ontvangen. Graag informeren wij u over de mogelijkheden. We komen graag bij u langs om deze te bespreken. Neemt u daarvoor contact op met Feddo Hartelust (feddo@degrootstekerstboom.nl tel 06 – 3818 5305).

De Stichting heeft de status van culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) gekregen van de belastingdienst. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

Kijk live mee naar de ontsteking op RTV Utrecht!

Klik hier om direct op de website van RTV Utrecht te kijken