/  Archief 2018   /  Rabobank-leden geven om kerstboom

Rabobank-leden geven om kerstboom

Ruim 3600 euro. Dat mooie bedrag kreeg De Grootste Kerstboom onlangs uitgereikt uit de UW Rabobank Clubkas Campagne van de Rabobank Utrechtse Waarden. De overhandiging gebeurde op een toepasselijke plek, namelijk in de Gerbrandytoren zelf, de zendmast die jaarlijks een metamorfose ondergaat. Het bedrag is een mooie opsteker. Vorig jaar sloeg de bliksem toe en bleven de lampen uit. Dit jaar moet de boom weer aan. De productie van nieuwe verlichting op basis van OSRAM-lampen, is in volle gang. De kosten hiervan worden gedekt door de verzekering en het vervangingsbudget van de stichting zelf. In de maanden oktober en november is het bestuur hard aan de slag om de jaarlijkse exploitatiekosten voor de ontsteking te dekken. Voorzitter Mieke Kromwijk: ”Donaties blijven belangrijk om de begroting rond te maken. De steun na de tegenslag vorig jaar was hartverwarmend. De Grootste Kerstboom leeft bij heel veel mensen. Als al die ‘ Kerstboom-fans’ doneren moet het zeker lukken. ” Behalve door hopelijk opnieuw duizenden donateurs, wordt De Grootste Kerstboom gesteund door de sponsoren Ampco Flashlight Rental, LEDVANCE, Alticom, en VolkerWessels Telecom en tientallen Vrienden van De Grootste Kerstboom.