/  Archief 2020   /  HIJ GAAT AAN!

HIJ GAAT AAN!

Uit alle reacties merken we dat velen nog meer dan ooit uitkijken naar de Grootste Kerstboom. Tegelijkertijd maakt de coronacrisis het best lastig om de klus te klaren. Zeker financieel. Toch kan de boom ook dit jaar aan. Dit dankzij onze trouwe (en een aantal nieuwe) donateurs, vrienden en sponsoren. Verder hebben we de afgelopen jaren een voorzichtig financieel beleid gevoerd, waardoor we nu, indien nodig, een reservepotje kunnen aanspreken. Dat laatste doen we natuurlijk liever niet, doneren kan nog altijd via www.degrootstekerstboom.nl

De voorbereidingen zoals het testen van de lampen en overleg met alle betrokken partijen verlopen voorspoedig. Binnenkort start het Corona-proof ophangen van de lampen. Dankzij de mensen van VolkerWessels TelecomAmpco – Flashlight Rental en Cellnex Netherlands zijn bijna we klaar voor de ontsteking op 12 december waarbij we de 120 fraaie OSRAM ledlampen hopelijk direct goed kunnen zien.

Wij hebben er veel zin in!

Op de foto ziet u dat de lampen de eerste test hebben doorstaan.