/  Archief 2020   /  Word donateur en win een (de)light borrelpakket van Marcus!

Word donateur en win een (de)light borrelpakket van Marcus!

Marcus is al jaren dé plek voor bijvoorbeeld lekkere koffie, een wijntje of een mooi gerechtje in de binnenstad van IJsselstein. In samenwerking met de Grootste Kerstboom bieden zij dit jaar een unieke kans: 20 Kerstboom-donateurs kunnen tijdens het online ontstekingsevenement op zaterdag 12 december genieten van een speciaal (De)light borrelpakket.

Je meldt je eenvoudig aan als donateur via: https://www.degrootstekerstboom.nl/steun…/donateur-worden/

Deze 20 gelukkigen worden bepaald door het lot. De trekking vindt plaats onder onze donateurs. Nieuwe donateurs die zich uiterlijk 1 december via onze website melden, dingen nog mee. Het is een riante borrelplank met een assortiment aan verschillende kazen, vleeswaren en andere lekkernij om de ontsteking van de kerstboom nog gezelliger te maken. De donateurs die getrokken zijn, krijgen bericht en kunnen aangeven waar de borrelplank op 12 dec tussen 2 en 5 bezorgd kan worden in IJsselstein of Nieuwegein. Afhalen kan ook.

#MARCUSmagic

18 november 2020
18 november 2020