/  Archief 2020   /  De grootste klus zit er op!

De grootste klus zit er op!

Vandaag, donderdag 26 november, is de laatste kabel gehesen. Daarmee is de Grootste Kerstboom bijna klaar om vanaf 12 december te gaan stralen! Aanstaande zaterdag 28 november,wordt als laatste de piek gemonteerd die ook dit jaar weer uit 15 sterke stralers zal bestaan. De mannen van Ampco Flashlight Rental en Volker Wessels Telecom hebben weer uitstekend werk verricht. Wij – het bestuur van de stichting Kerstboom – willen daarnaast ook een bijzonder hartelijk dankjewel uitspreken aan het team vrijwilligers dat er in het veld voor gezorgd heeft dat de kabels tijdig zijn uitgerold en de lampen op vakkundige wijze zijn gemonteerd. Eén vrijwilliger zetten we graag extra in het zonnetje (het was immers vaak mooi weer tijdens de bouw): Kock Jansen, trotse inwoner van IJsselstein en al jarenlang vrijwilliger van de Grootste Kerstboom. Hij heeft de vrijwilligers tot een team gevormd en er piekfijn voor gezorgd dat de juiste mensen op de juiste plek waren. Namens de Stichting Kerstboom en iedereen die van de boom geniet, een bijzonder dankjewel!