/  Archief 2020   /  Kijk 12 december mee naar de ontsteking via RTV Utrecht of online!

Kijk 12 december mee naar de ontsteking via RTV Utrecht of online!

Schijn een lichtje op mij

RTV Utrecht verzorgt zaterdag 12 december een speciale live TV én online uitzending rondom de ontsteking van de Grootste Kerstboom onder de titel Schijn een lichtje op mij.  De uitzending duurt ongeveer 25 minuten en begint om 17.00 uur.

Bekende en onbekende Nederlanders vertellen wat de ‘boom’ zo bijzonder maakt, we kijken mee tijdens het ophangen van de lampen (zie foto) en er is een live verbinding naar de ontsteking. Schijn een lichtje op mij is te zien bij RTV Utrecht op TV en online via https://www.rtvutrecht.nl/live/rtvutrecht/ en via de site van De Grootste Kerstboom https://www.degrootstekerstboom.nl.

RTV Utrecht herhaalt de uitzending op 12 december vanaf 19.00 uur elk oneven uur en op dinsdag 15 december vanaf 22.15 uur, elk uur. Na de uitzending is het programma ook terug te zien via: https://www.rtvutrecht.nl/gemist/rtvutrecht/.

Vanaf hoe laat branden de lampen?
De ontsteking van de boom is onderdeel van het TV en online programma op zaterdag 12 december. De precieze tijd van de ontsteking is mede afhankelijk van het verloop van de uitzending. Wij schatten dat de boom rond 17.20 uur aan gaat, kan iets eerder zijn of iets later. De boom brandt tot Driekoningen (woensdag 6 januari).