/  Archief 2020   /  De boom heeft een kleiner zusje: de Wensboom IJsselstein – Lopikerwaard.

De boom heeft een kleiner zusje: de Wensboom IJsselstein – Lopikerwaard.

Vlak bij de Grootste Kerstboom staat binnenkort nog een kleiner zusje. De Wensboom IJsselstein – Lopikerwaard. Deze staat van 13 tot en met 20 december bij het oude historische Stadhuis in IJsselstein op de Plaats.

De Lions Club in de regio IJsselstein – Lopikerwaard heeft bedacht dat het mooi zou zijn als er ook figuurlijk extra licht in deze bijzondere tijden gebracht kan worden. Iedereen in de regio wordt daarom uitgenodigd een wens voor een ander kenbaar te maken. Van een bos bloemen voor de buurvrouw die haar kinderen al een tijdje niet gezien heeft tot het helpen de administratie op orde te krijgen van die meneer die dat nu even niet meer overziet. Elke wens is mogelijk, als het maar voor een ander is en met een goede reden. De bedoeling is dat voor de Kerst duidelijk is welke wensen vervuld worden.

Wensen kunnen ingestuurd worden via de website www.wensboomijsselstein.nl  Voor elke wens wordt er een Kerstbal in de Wensboom op De Plaats in IJsselstein gehangen.  Bij een groot aantal winkeliers in IJsselstein liggen kerstballen met een QR code. Door die te scannen, kom je ook op de website. Ook staan er in de periode van 13 tot en met 20 december Lions-leden bij de boom klaar om te helpen.  Burgermeester Patrick Domburg van IJsselstein steekt de Wensboom op zondag 13 december om 13.00 aan.