/  Archief 2020   /  Je ontmoet elkaar in IJsselstein

Je ontmoet elkaar in IJsselstein

IJsselsteiners wonen nagenoeg onder de Grootste Kerstboom en zijn trots op deze jaarlijkse blikvanger. In IJsselstein ontmoet het historische en het eigentijdse elkaar, het stedelijke en het landelijke, het ondernemende en het ontspannende en het culturele en het commerciële.

Deze verscheidenheid leidt normaal gesproken tot een goed gevulde evenementenkalender. Onder de slogan ‘Ontmoet elkaar in IJsselstein’ is er altijd wat te doen.  En ook nu we elkaar vanwege Corona op 1,5 meter afstand ontmoeten is er nog veel te beleven. Zo biedt de binnenstad een gevarieerd winkelaanbod. Op vrijdagavond zijn de meeste winkels tot 20.00 uur geopend. Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag en zijn de winkels open van 12.00 tot 17.00 uur. De Markt is tijdelijk op het Podium, elke vrijdagmiddag en -avond tot 20.00 uur.

Nu restaurants en cafés dicht zijn, kunt u thuis proeven van IJsselsteinse lekkernijen. Op de site inijsselstein.nl leest waar u menu’s, gerechten, (borrel)hapjes en andere lekkernijen kunt bestellen of kunt afhalen en zijn nog veel meer tips te vinden om van de Baroniestad te genieten.