/  Archief 2021   /  Nu hebben we alleen de foto’s nog

Nu hebben we alleen de foto’s nog

Afgelopen woensdag 6 januari om 20.00 uur zijn de lampen van De Grootste Kerstboom gedoofd. Nu hebben we alleen de foto’s nog die ons herinneren aan een mooie periode waarin de boom letterlijk en figuurlijk een lichtpuntje was. Op de valreep kregen we nog een foto van Adrie de Keijzer uit Schiedam. Hij schrijft:  “Beste mensen, hartelijk dank voor jullie jaarlijkse inspanning om de Gerbrandytoren in de lichtjes te zetten. Ongetwijfeld komen er regelmatig foto’s bij jullie binnen, maar een prent van 50km afstand is misschien nog iets nieuws. De foto die hierbij gaat, is gemaakt vanuit ons appartement in Schiedam, 12hoog.”

Wij – de stichting Grootste Kerstboom – houden ons nog steeds aanbevolen voor uw foto’s. Deze maand worden de lampen verwijderd en vanaf februari beginnen we weer met de voorbereidingen voor de 23e ontsteking. Mocht u ons willen steunen met een bijdrage, dan kan dat via: https://www.degrootstekerstboom.nl/steun-ons/

Stream gemist? Kijk 'm hier terug!


Klik hier om direct op YouTube te kijken

Draag jij de kerstboom een warm hart toe? Klik dan hier om te doneren of gebruik onderstaande QR code: