/  Archief 2021   /  Grootste Kerstboom straalt vanaf 11 december voor de 23e keer

Grootste Kerstboom straalt vanaf 11 december voor de 23e keer

Zaterdag 11 december om half acht ’s avonds gaan de lampen van de Grootste Kerstboom in IJsselstein voor de 23e keer aan. De in kerstverlichting gehulde Gerbrandytoren is tot en met donderdag 6 januari 2022 te bewonderen.
Evenals vorig jaar is het ontstekingsfeest op het Podiumterrein in IJsselstein vanwege Corona geschrapt. Voorzitter Mieke Kromwijk van het bestuur van de stichting De Grootste Kerstboom: “We zijn natuurlijk heel blij dat de boom ook dit jaar brandt. Daar hadden we graag weer eens een feestje voor de regio van gemaakt, als bedankje voor ieders bijdrage. In de afgelopen maanden hebben we de mogelijkheden voor een veilig en verantwoord ontstekingsfeest serieus onderzocht en daarbij veel medewerking gekregen van de gemeente IJsselstein en evenementenbureaus. Even leek het te gaan lukken maar inmiddels is de Corona-situatie zodanig dat wij het als bestuur niet verantwoord vinden om het evenement door te laten gaan.”
De ontsteking zal online te zien zijn in een korte live verbinding op www.degrootstekerstboom.nl en www.facebook.com/degrootstekerstboom.Details volgen binnenkort.

Stream gemist? Kijk 'm hier terug!


Klik hier om direct op YouTube te kijken

Draag jij de kerstboom een warm hart toe? Klik dan hier om te doneren of gebruik onderstaande QR code: