/  Archief 2021   /  Ontsteking Grootste Kerstboom op zaterdag 11 december te zien via livestream

Ontsteking Grootste Kerstboom op zaterdag 11 december te zien via livestream

IJsselstein, 5 december 2021
– Fans van De Grootste Kerstboom kunnen de ontsteking op zaterdag 11 december meebeleven v
elf obrazekhttp://www.ardennenvakantiehuis.net/
De livestream start om 19.15 uur, de ontsteking van de boom is om 19.30 uur.

Tijdens de online uitzending komen onder ander burgemeester Patrick van Domburg van de gemeente IJsselstein en Mieke Kromwijk, voorzitter van de stichting De Grootste Kerstboom, aan het woord. Verder is er een cameraploeg in de buurt van de toren op zoek naar reacties van mensen die kijken naar de ontsteking. En natuurlijk wordt er verbinding gezocht met diegenen die zorgen dat de lampen ieder jaar stralen. Instagrammers kunnen voorafgaande en tijdens de ontsteking posten onder hashtag #degrootstekerstboom.

23e ontsteking

23e ontsteking
23e ontsteking
e

Het is dit jaar de 23e keer dat de metamorfose van de Gerbrandytoren plaatsvindt. De eerste keer was in 1992. De boom wordt verlicht door 120 ledlampen en een toplicht. De lampen bevinden zich op speciale tuien met een totale lengte van vier kilometer. Deze zijn op de toren aangebracht op respectievelijk ca. 125, 200, 265 en 325 meter hoogte. Op de grond zijn de lichtsnoeren bevestigd aan de bestaande tuiblokken. De Grootste Kerstboom is bij helder weer tot in de verre omgeving te zien, tot wel 40-50 kilometer ver en zelfs vanaf de Brienenoordbrug in Rotterdam. 

e
 

De Grootste Kerstboom brandt tot en met Driekoningen (donderdag 6 januari 2022).

Maak een (foto)Rondje Grootste Kerstboom

Maak een (foto)Rondje Grootste Kerstboom
Maak een (foto)Rondje Grootste Kerstboom
e
 

Voor vragen naar aanleiding van dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Voor vragen naar aanleiding van dit persbericht kunt u contact opnemen met:
Voor vragen naar aanleiding van dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Stichting De Grootste Kerstboom, Herbert van Zijl, bestuurslid PR

,

Herbert@degrootstekerstboom.nl, Telefoon 06-51461442