/  Archief 2021   /  Forse donatie dankzij wenskaart

Forse donatie dankzij wenskaart

Dankzij een speciale wenskaart van de IJsselsteinse winkel ‘Momenten van leven’ is De Grootste Kerstboom maar liefst 450 euro rijker. Afgelopen zaterdag, nog net voor het ingaan van de lockdown, kreeg voorzitter Mieke Kromwijk een cheque met dit bedrag overhandigd van Hendrik-Jan van Oostrum van ‘Momenten van Leven’.

De kaart met als titel ‘Ik wens jou een jaar vol lichtpuntjes’ is voorzien van een kaarsje. De dubbele kaart met envelop kost 3,50 euro en is online te bestellen via https://www.momentenvanleven.nl/producten/ik-wens-jou-een-jaar-vol-lichtpuntjes-kaarsje

Stream gemist? Kijk 'm hier terug!


Klik hier om direct op YouTube te kijken

Draag jij de kerstboom een warm hart toe? Klik dan hier om te doneren of gebruik onderstaande QR code: