/  Actueel   /  Nieuwe bestuursleden helpen de klus klaren

Nieuwe bestuursleden helpen de klus klaren

Het bestuur van de stichting De Grootste Kerstboom is in de afgelopen tijd uitgebreid met een aantal enthousiaste nieuwe leden.

Robbie van Pelt krijgt dit jaar geleidelijk aan de verantwoordelijkheid voor technische zaken. Hij is daarmee de opvolger van Mischa van Santen, die begin volgend jaar stopt na ruim vijf jaar in het bestuur. Robbie is bepaald geen onbekende: hij was eerder via sponsor en toeleverancier Ampco Flaslight Rental nauw betrokken bij de verlichting.

Usen Koppes is sinds augustus actief als bestuurslid online. Hij is werkzaam als marketing manager bij SAB-profiel. Hij neemt de online taken over van Stef Lindeman. Stef nam in het voorjaar afscheid om zich volledig op zijn bedrijf te kunnen richten.

Nieuw in het bestuur is ook Julia Schutgens, zij neemt een aantal organisatorische en secretariële taken op zich en wordt ingewerkt in donateurszaken. Zodra Maria Janssen in het voorjaar van 2024 aftreedt als bestuurslid, neemt Julia de volledige verantwoordelijkheid over voor alles wat met donateurs te maken heeft.

Het stichtingsbestuur wordt verder gevormd door Ghita van der Kraan (voorzitter) Richard van der Gulik (penningmeester), Rhonda da Graca (sponsorwerving), Ron Vermeij (evenementen), Maria Janssen (donateurs) en Herbert van Zijl (PR en communicatie).

17 september 2023