/  Actueel   /  De 25e keer?

De 25e keer?

Het is de bedoeling dat de tot kerstboom omgetoverde Gerbrandytoren in IJsselstein tussen zaterdag 9 december 2023 en zaterdag 6 januari 2024 voor de 25e keer straalt.

Is het pas de 25 ste keer?
De Grootste Kerstboom brandde 31 jaar geleden, in december 1992, voor de eerste keer. Toch kijken we nu uit naar ‘pas’ de 25 ste ontsteking. De reden is simpel: in de afgelopen jaren is de boom vanwege technische of financiële reden een aantal keren helaas niet aan gegaan. Het is de bedoeling dat de tot kerstboom omgetoverde Gerbrandytoren tussen zaterdag 9 december
2023 en zaterdag 6 januari 2024 straalt. Via www.degrootstekerstboom.nl en www.facebook.com/degrootstekerstboom en www.instagram.com/degrootstekerstboom wordt geregeld nieuwe informatie gegeven over de totstandkoming van de Grootste Kerstboom en de ontsteking.