/  Actueel   /  Lease een Lamp maakt steun voor Grootste Kerstboom zichtbaar

Lease een Lamp maakt steun voor Grootste Kerstboom zichtbaar

Als alles meezit wordt op zaterdag 9 december de Grootste Kerstboom voor de 25ste keer ontstoken. Bij dat zilveren jubileum hoort een speciale actie. We bieden voor het eerst de mogelijkheid gedurende de komende brandperiode één of meerdere lampen te leasen en daarmee als het ware te adopteren. Een actie met uitstraling, met name voor bedrijven die extra willen opvallen. Daarnaast zijn natuurlijk ook donateurs (particulieren) welkom.

De Grootste Kerstboom wordt gevormd door een toplicht en 120 losse lichtbronnen. Speciaal vervaardigde, energiezuinige ledlampen. Bij helder weer zijn ze te zien tot in ’t Gooi en vanaf de Van Brienenoordbrug in Rotterdam, zo’n 60 kilometer verderop.

Voor 1.500 euro kan zo’n lamp gedurende één brandperiode geleaset worden. Een unieke kans de steun aan de boom daadwerkelijk zichtbaar te maken. Er kan gekozen worden uit een flink aantal lampen (hoog in de boom, dus van ver zichtbaar). Deze worden voorzien van de (bedrijfs)naam en op onze website is via een ‘Digitale Kerstboom’ te zien wie welke lamp heeft geadopteerd.

Meer tekst en uitleg is te vinden op onze website. Belangstellenden kunnen zich melden via info@degrootstekerstboom.nl. Wij nemen dan snel contact op.