/  Actueel   /  Onze gesponsorde lampen in het licht gezet  

Onze gesponsorde lampen in het licht gezet  

Tijdens in het inhangen van de lampen zijn de sponsors van de Lease een Lamp actie ook langs geweest. Zij hebben dit keer een eigen lamp geadopteerd, compleet met naamplaatje, waarmee ze op de foto mochten. Hieronder de gehele serie van de foto’s en een overzicht van alle sponsors met een lamp. Alle sponsors mogen deze foto’s natuurlijk gebruiken voor hun eigen communicatie en promotie op website en sociale media. Wilt u alsnog ook een eigen lamp leasen dit jaar of al voor volgend jaar, laat ons dit weten via info@degrootstekerstboom.nl.

Tui IJsselstein

Lamp 1 – Jumbo R. Metselaar

Lamp 2 – Reinerie Garantiemakelaars

Lamp 3 – Cellnex

Lamp 8 – Rotary Club Lopikerwaard

Tui Lopikerkapel

Lamp 1 – Ternair

Lamp 2 – Terberg Group

Lamp 3 – VolkerWessels Telecom

Lamp 8 – Rabobank Utrechtse Waarden

 

Tui Nieuwegein

Lamp 1 – IPM Partners BV

 

Lamp 2 Ampco Flashlight