/  Actueel   /  De Grootste Kerstboom brandt weer en is live te volgen

De Grootste Kerstboom brandt weer en is live te volgen

Kerstboom online te bewonderen dankzij livestream vanaf nieuwe locatie. 

De Grootste Kerstboom is ook dit jaar gedurende de hele brandperiode online te bekijken dankzij een livestream, mogelijk gemaakt door de Stichting Hobbyscoop. In 2017, toen de bliksem ik de lampen sloeg, hielpen de vrijwilligers van deze stichting, die doorgaans bekend staat als Hobbyscoop, ons al met de realisatie van de alternatieve kerstboom. Vervolgens werkten we in 2018 nauw samen om een geheel nieuwe verlichting te realiseren.

De Livestream is sindsdien jaarlijks te bekijken. Eén van de camera’s bevindt zich op een hoogte van 220 meter aan de Gerbrandyoren. Het hele plaatje van de boom wordt verzorgd door een camera die dit jaar op een nieuwe locatie is geplaatst: het pand van JB Keramiek aan de Edisonweg. Van hieruit is het zicht prachtig, zoals iedereen vanuit de huiskamer kan bekijken.

Wij van Stichting Kerstboom danken iedereen hartelijk voor de medewerking!

De livestream is te bekijken via Youtube door te zoeken op “de grootste kerstboom live” of via deze link: https://youtube.com/live/YQj8g10ONEc