/  Actueel   /  Even voorstellen: Aline Voskens

Even voorstellen: Aline Voskens

Het bestuur van de stichting De Grootste Kerstboom is recent uitgebreid met een nieuw lid: Aline Voskens. Zij stelt zicht graag even aan jullie voor.

Ik ben Aline Voskens en dit jaar woon ik 30 jaar in IJsselstein. Samen met mijn man Marcel woon ik in een van de leukste straatjes: de Walkade en mijn twee zonen, Sander en Pepijn wonen ook lekker in het Stadje.

Nadat ik in Het Gooi ben opgegroeid ben ik na wat omzwervingen door Brabant en Gelderland hier terecht gekomen en ook al ben ik geen echt IJsselsteinse, zo voel ik me inmiddels wel en ben super trots op ons Stadje. Dat alleen al lijkt me genoeg om me in te zetten voor Stichting De Grootste Kerstboom (DGK) om de Gerbrandy toren elk jaar te laten stralen!

Daarnaast ben ik begin vorig jaar na 30 jaar gestopt met werken in het bedrijfsleven en voor mezelf gestart als coach om mensen te helpen hun lichaam en mind weer met elkaar te verbinden. Ik heb heel veel gereisd voor mijn werk en wil me nu meer lokaal bezig houden en ook inzetten. Daarom ben ik eerst gestart, samen met andere vrijwilligers, in het bestuur van de Historische Kruidentuin en dan nu ook voor DGK.

Heel leuk om mijn energie te steken in het behoud van natuur en een prachtig evenement, maar daarnaast ook om weer nieuwe mensen te leren kennen. Want energie dat heb ik! Ik werk heel graag in een team, waar we elkaar goed kunnen aanvullen en samen heel veel kunnen bereiken.

Bij DGK ga ik me vooral bezig houden met het werven van sponsoren, maar zal daarnaast ook zeker kijken wat handen nodig zijn, want die steek ik graag uit de mouwen.