/    /  Donateur worden

Hartstikke leuk dat u donateur wilt worden!

Onze Stichting Kerstboom heeft de status van culturele ANBI. Als u een gift aan ons doet, geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in hun aangifte inkomstenbelasting een gift aan ons als Stichting Kerstboom vermenigvuldigen met 1,25 en als gift aftrekken. Het RSIN ofwel fiscale nummer is 8155 14 037.

Wilt u de gegevens van uw donateurschap wijzigen?
Maak dan gebruik van het wijzigingsformulier op onze contactpagina.

Rechtstreeks doneren via uw bank
U kunt uw bijdrage ook rechtstreeks overmaken op onze bankrekening: NL 08 RABO 01 59 23 28 80 t.n.v. Stichting Kerstboom, vermeld u hierbij graag uw postcode en huisnummer als kenmerk.

Eenvoudig doneren met je mobiel? Scan onderstaande QR code.

Wat andere donateurs van De Grootste Kerstboom vinden

Kerst zonder de Grootste Kerstboom is geen kerst! Daarom zijn wij ook trouwe vriend van de stichting. De lichtjes zijn nog maar net uit, wij kijken alweer uit naar volgend jaar. We gaan er dan ook vanuit dat de lichtjes weer prachtig zullen branden.

Bas

Ieder jaar kijken wij vol spanning weer uit naar het moment dat de lichtjes aangaan. Het is echt een familietraditie geworden, met z’n allen naar het podium om de kerstboom aan te zien gaan en dan 3 weken genieten.

Fiona

Voor mijn kinderen is de boom werkelijk waar magisch. Als we op de A2 richting huis rijden hoor ik iedere keer weer die enthousiaste stemmetjes “Kijk mama, kijk zo mooi”. Ik hoop dat we nog jaren mogen genieten van de prachtige boom.

Alsha

De lichtshow met de nieuwe lampen was echt te gek! Ik hoop dat we deze show nog vaker mogen zien. Ik ga doneren!

Pieter

Wij zijn vorig jaar voor het eerst gaan kijken met vrienden die in IJsselstein wonen. De twinkeling van de lichtjes is prachtig, we hopen dat hij dit jaar weer gaat branden. Wij zijn er dan zeker weer bij!

Anne

Ik heb vorig jaar echt genoten van de boom, ik vond hem door de nieuwe opbouw mooier dan voorgaande jaren. Ik hoop zeker dat de boom ook dit jaar weer gaat branden. Ik ga in ieder geval doneren.

Marcel

Eenmalige donatie

Eenmalig een donatie doen aan Stichting Kerstboom

Alleen de velden met een * zijn verplicht

Bedrag

Jaarlijkse donatie

Aanmelden als nieuwe donateur